Kanye West și Kim Kardashian, în prag de divorț

De: Loredana Toma / 06.01.2021, 12:01
Kanye West și Kim Kardashian, în prag de divorț

Unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz-ul american, Kanye West și Kim Kardashian, este pe punctul de a divorța, după șase ani de căsătorie și alte două tentative de separare.

Mai multe surse apropiate cuplului spun că cei doi au deja vieți separate și, potrivit Page Six, “divorțul este iminent”. Vedeta de reality show Kim Kardashian a angajat-o pe Laura Wasser, avocata celebrităților, pentru a o reprezenta. “Nu fac mare vâlvă din situația asta, însă totul s-a terminat între ei. Kim a angajat-o deja pe Laura Wasser s-o reprezinte și se discută despre împărțirea bunurilor comune”, a mai precizat aceeași sursă pentru Page Six.

Se pare că nici ajutorul specializat nu-i mai ajută

Potrivit TMZ, deși Kardashian și West au mers și la ședințe de consiliere matrimonială, în a doua jumătate a anului 2020, lucrurile erau deja foarte grave între ei. Kanye a mai făcut câteva gafe publice referitoare la situația lor, iar, în iulie 2020, a publicat, într-un moment de gelozie, un mesaj potrivit căruia încerca să divorțeze de Kim, după care și-a cerut scuze.

Cei doi s-au căsătorit în 2014 și au împreună patru copii. În 2016, au apărut primele zvonuri potrivit cărora ar divorța, după ce West a fost internatcu diagnosticul de “psihoză temporară”, însă informațiile au fost infirmate rapid. De data aceasta, însă, spun surse apropiate, “Kanye a încheiat povestea cu toată familia Kardashian”.

CITEȘTE ȘI: Kim Kardashian le aminteşte fanilor pe Instagram ca soţul ei, Kanye West, suferă de tulburare bipolară

FOTO: Profimedia